Friday, July 8, 2022

Vlad Stancu

Sportivul român Vlad Ştefan Stancu medaliat cu aur la ştafeta de 4x100 m liber şi-a trecut în cont şi o primă medalie la o probă individuală aurul la 1500 m liber probă în care a doborât recordul naţional de seniori care aparţinea lui Dragoş Coman 15min06sec33100 încă de la JO 2004 de la Atena. David Popovici a înotat în primul tur şi a scos cel mai bun timp al probei 4754.


O Sole Mio 24 Air Jordan 13 Low Quai 54 Air Jordan 13 Low Jordan 13 All Black Sneakers

Sportivul nostru a fost cronometrat cu timpul de 150547.

. Lupta pentru titlul european al juniorilor s-a dat între Stancu şi polonezul Krzysztof Chmielewski românul atacând decisiv cu patru. Cu timpul de 150547 min Vlad Stancu a uimit pe toți cei prezenți la Complexul Sportiv de Natație Otopeni. Vlad stancu europenele de natatie pentru juniori.

Performanța lui Vlad Ștefan Stancu nu vine însă din neant. Vreau să le mulţumesc tuturor care şi-au făcut timp să vină aici să mă vadă celor de acasă. Pe 7 iulie în direct la TVR1 Vlad Stancu a câştigat medalia de AUUUR în finala probei de 1500 m liber de la CE de Înot Juniori 2022Mulţumim Vlad.

There are 10 professionals named Vlad Stancu who use LinkedIn to exchange information ideas and opportunities. 26-09-2017 Watch the latest video from Vlad Stancu vladstancu38. Sunt primul român din istorie care ajunge la 15min05sec.

Tot joi Bianca Costea a reușit să câștige medalia de argint la 50 de metri liber în timp ce David Popovici s-a calificat în finală cu cel mai bun timp la 50 de metri liber. Vlad Stancu is on Facebook. Sportivul nostru a fost cronometrat cu timpul de 150547.

Vlad Stancu un mare talent al înotului românesc va concura în probele de 400 800 1500 m liber şi la ştafeta de 4x100 m liber cu prilejul Campionatelor Europene de juniori de la Otopeni 5-10 competiţie pentru care şi-a fixat ca obiectiv cel puţin o medalie potrivit Agerpres. Facebook gives people the power to share and makes the world more open and connected. Vlad Stancu a cucerit medalia de aur în proba de 1500 m liber din cadrul Campionatului European de Înot pentru juniori de la Otopeni.

El mai avea o medalie de aur câștigată la Europenele de natație 2022 ale juniorilor cu echipa de ștafetă masculină la 4100 metri liber. 1 day agoVlad Stancu a reușit o cursă remarcabilă iar pe ultimii 150 de metri nu a avut adversar. 11 hours agoVlad Stancu a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la proba de 1500 m liber.

Vlad Stancu aur in proba de 1500 m liber Foto. Şi aşa am reuşit. Tânărul care vrea să îi calce pe urme colegului său David Popovici cel care a câștigat două medalii de aur la CM de la Budapesta a terminat primul în proba de 1500 metri liber masculin.

Ştafeta de 4x100 m liber a României formată din David Popovici Vlad Stancu Ștefan Cozma și Patrick Dinu a cucerit marți aurul la Campionatele Europene de înot pentru juniori de la Otopeni 5-10 iulie. 1 day agoEvoluția sa în finala de la 1500 m liber a fost una surprinzătoare. View the profiles of professionals named Vlad Stancu on LinkedIn.

16 hours agoVlad Stancu. 17 hours ago8 iulie 2022. Vlad Ștefan Stancu are 17 ani și activează la clubul Steaua.

A fost o cursă memorabilă nu am cuvinte Sunt primul român din istorie care ajunge la 15 min 05 sec. El a câştigat aurul în proba de 1500 m liber masculin probă în care a doborât recordul naţional de seniori care aparţinea lui Dragoş Coman 15min 06sec 33100 încă de la JO 2004 de la Atena. Vlad Stancu won gold in the 1500 m freestyle race at the European Junior Swimming Championships 2022 - YouTube Romanian swimmers keep scoring victories at the European Junior Swimming Championships.

1 day agoVlad Stancu a câştigat proba de 1500 m liber masculin cu un avans considerabil faţă de cel de-al doilea clasat polonezul Krzysztof Chmielewski. După o cursă sublimă și un final pe ultimii 150 de metri solitar și de-a dreptul uluitor Vlad Stancu a cucerit medalia de AUR la. După o cursă foarte bună și un final pe ultimii 150 de metri solitar de-a dreptul neașteptat Vlad Stancu a cucerit medalia de aur la Campionatul European de înot pentru juniori ediția România 2022 cu timpul de 150547 minute.

18 hours agoVlad Ştefan Stancu a adus joi a cincea medalie pentru România la Campionatele Europene de înot pentru juniori de la Otopeni. Vlad Stancu e campion european. 1 day agoSportivul român Vlad Ştefan Stancu medaliat cu aur la ştafeta de 4x100 m liber şi-a trecut în cont şi o primă medalie la o probă individuală aurul la 1500 m liber probă în care a doborât recordul naţional de seniori care aparţinea lui Dragoş Coman 15min06sec33100 încă de la JO 2004 de la Atena.

Ştiam că polonezul e obişnuit să plece foarte tare şi eu m-am decis să plec cu el şi să domin ultimii 200 m. Sportivul Vlad Ştefan Stancu a adus a cincea medalie delegaţiei României la Campionatele Europene de înot pentru juniori de la Otopeni el câştigând aurul în proba de. 1 day agoSportivul Vlad Ştefan Stancu a adus a cincea medalie delegaţiei României la Campionatele Europene de înot pentru juniori de la Otopeni el câştigând aurul în proba de 1500 m liber masculin.

Vlad Stancu vladstancu38 on TikTok 12K Likes. Vlad Stancu a cucerit medalia de aur în proba de 1500 m liber din cadrul Campionatului European de Înot pentru juniori de la Otopeni. Join Facebook to connect with Vlad Stancu and others you may know.

1 day ago2088 1. 1 day agoVlad Ștefan Stancu a câștigat joi 7 iulie a cincea medalie pentru România la Campionatele Europene de înot pentru juniori de la Otopeni. 1 day agoVlad Stancu a devenit campion european la 1500 metri liber după o cursă fabuloasă.


Motor Scooter Guide Yamaha Scooter Bike Exif Yamaha


Pin By Al Anood Abd Al Ltif On Cara Delevingne Cara Delevingne Casual Dress Cara


Clarks Trigenic Flex Google Search Clarks Originals Clarks Black


Cute Fuzzy Panda Hat Plushy Warm Cap Baseball Hats Womens Baseball Cap


Pin On Fotografia


J Dilla By Much Love Disenos De Unas Inspiracion


Epingle Par Simona Stancu Sur Jared Leto Jared Leto Danse Avec Les Stars Instagram


Try To Figure Out All The Mysteries Of Gravity Falls With These Bill Cipher Custom Converse Custom Shoe Custom Converse Custom Painted Shoes Custom Shoes Diy


Pin En Mio


Pin On Screwston Sounds


Photos From Cara Delevingne S Crazy Faces E Online Cara Delevingne Royal Family Pictures Duchess Of Cornwall


Paris Par Eftenie Vlad Urban Photographer Of The Year Competition Street Photography Photography Self Portrait Photography


Watch The Season Carry Me The Waters Posted By Anderson Paak On Apple Music Anderson Paak Poster Prints Seasons


Lowe Art Museum Exhibit Artlab The Lowe


Epingle Sur Aikido


Anderson Paak Metro Boomin Cam Kirk Boomin Black Music Anderson Paak


Che Ueshiba Aikido Republic Aikido Republic Ches


Aikido Aiki Martial Arts Institute Aikido Muay Thai Martial Arts Martial Arts


Jojotastic Shop My Favorites Clothes Design Fashion Long White Shirt

BERITA LENGKAP DI HALAMAN BERIKUTNYA

Halaman Berikutnya